tisdag, april 19

note to self.

Alltså idag var en riktigt dålig dag. En person gjorde mig sjukt ledsen. Inte bra alls. Ska trösta mig nu med dubbelavsnitt av Mildred och att peppa inför framtiden. Och så har jag två dagar med vårsol, pyssel och fina personer framför mig. Jag brukar tänka att bra saker händer bra människor. Det är en liten tröst såna här stunder. Det här inlägget från bli som en note to self. Kan behövas ibland inte sant?

6 kommentarer:

Kulturkoftan sa...

Kram.

Emmie sa...

fy så trist. det är så svårt det där med folk som gör en ledsen, hur man lyckas hantera det på ett bra sätt för sig själv.
Mildred låter bra, vart kollar du på det, tv, nätet, dvd?
kram till dig!

MOKKASIN sa...

Hej där. Fy fasiken för dumma människor. Man stöter allt på dem ibland och de vet minsann hur de ska göra för att förstöra för någon annan. Jag brukar numera mest tänka att jag är glad och tacksam för att jag inte är som dom. Det brukar funka. Oftast. Ibland hamnar jag i grubbel-träsket och det är inget bra alls. Det är inte värt det liksom.

Annars skulle jag mest säga att din blogg är fantastiskt fin. Glad att du tittade in hos mig så att jag hittade hit.

Kram!

Ida sa...

Hoppas allt känns bättre idag. Jag ser jättmycket fram emot fredag för då ses vi!

Linda sa...

Alltså tack vad ni är fina allihop. Känns så mycket bättre nu. Det får bli en övning det där, att inte ta åt sig och ta illa upp av andras beteende. Jag gillar er!

Linda sa...

Emmie: jag har faktiskt laddat ner det. har inte kommit på dvd än och jag ville inte vänta!